Общинска избирателна комисия Карлово


РЕШЕНИЕ
№ МИ - 241
Карлово, 03.11.2019

ОТНОСНО: Процесуалното представителство на Общинска избирателна комисия Карлово по дела, по които ОИК – Карлово е страна, при произвеждане на за изборите за общински съветници и за кметове на 27 октомври 2019 год.

На основание чл.87, ал.1, т.1 от Изборния кодекс, Общинска избирателна комисия - Карлово, област Пловдив

Р Е Ш И

Пред всички съдилища в Република България по дела, по които ОИК – Карлово, област Пловдив е страна, процесуалното представителство, ще се осъществява от Председателя на комисията – Божидар Павлов Бакалов, както и от следните членове на ОИК – Карлово, които имат юридическо образование: Ивелина Димовска; Павел Киров; Минчо Радойнов и Светлана Костадинова. Упълномощените членове на ОИК – Карлово имат право да представляват комисията пред съдилищата в Република България заедно и по отделно.

Решението може да се оспорва пред Централната избирателна комисия, чрез ОИК-Карлово в тридневен срок от обявяването му.

Председател: Божидар Павлов Бакалов

Секретар: Павел Димитров Киров

* Публикувано на 03.11.2019 в 20:13 часа

Календар

Решения

  • № МИ - 258 / 21.05.2021

    относно: Предсрочно прекратяване пълномощията на общински съветник от листата на Коалиция БСП ЗА БЪЛГАРИЯ в Общински съвет – Карлово, Пламен Василев Славов, поради назначаването му на длъжността заместник - министър на културата и обявяване за избран за общински съветник, следващия в листата на Коалиция БСП ЗА БЪЛГАРИЯ.

  • № 257 / 14.01.2021

    относно: Процесуалното представителство на Общинска избирателна комисия -Карлово по Административно дело № 3139/ 2020г. на ХХІХ състав на Административен съд – Пловдив.

  • № МИ - 256 / 01.09.2020

    относно: сигнал, получен на 29.08.2020г. по електронната поща на Общинска избирателна комисия – Карлово, от електронен адрес- [email protected], от tania marinova, с твърдение за подаване на декларация с невярно съдържание от Стоянка Кръстева Кръстева, общински съветник от коалиция БСП ЗА БЪЛГАРИЯ, в Общински съвет - Карлово.

всички решения